banner_jubileum_klein

   Eindelijk! We gaan vanaf donderdag 14 mei a.s. weer beginnen met de jeugdtrainingen
   voor spelers en speelsters in de leeftijd t/m 18 jaar!  
   In overleg met de Gemeente Winterswijk en de diverse buitensportverenigingen is besloten
   dat wij gebruik kunnen maken van het veld van honk- en softbal vereniging B.S.C. Hickory,
   gelegen op het terrein van voetbalvereniging F.C. Trias. Het adres waar de trainingen zijn is: 
   Sportcomplex ’t Huitinkveld, Bataafseweg 2a, 7101 PA Winterswijk. 
Om de trainingen te kunnen hervatten geldt een aantal spelregels.
Deze zijn gebaseerd op de richtlijnen van NOC/NSF, Badminton Nederland (BNL) en de voetbalbond KNVB.
De spelregels zijn ook opgenomen in het plan dat FC Trias heeft ingediend bij de gemeente, die hieraan haar goedkeuring heeft gegeven. 


Naast de algemene veiligheids- en hygiëneregels van het NOC/NSF (zie afbeelding hierboven) volgen hieronder aanvullende spelregels. Wij verzoeken je dringend om je hieraan te houden. Alleen met jouw medewerking kunnen we de trainingen in deze bijzondere tijd tot een succes maken. 
 

• Allereerst: heb jij of heeft een familielid klachten (neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid, koorts), blijf thuis! 
———————————————————————————————————— 
• Voor alle spelers geldt dat we gaan werken met trainingsblokken van een uur. Na elk trainingsblok volgt er een pauze van 30 minuten, zodat er voldoende tijd is voor de vertrekkende en komende leden waardoor zij elkaar niet op het complex tegenkomen. 
• Kom daarom niet eerder dan 10 minuten voor de sportactiviteit aan op het complex en ga direct na de training weer naar huis. Ook dan geldt, bewaar afstand en ga niet samen fietsen! 
———————————————————————————————————— 
• Het verzoek aan alle ouders is om de protocollen met de kinderen door te nemen. 
• Indien kinderen zich niet aan de regels houden, kunnen zij door de trainer en/of toezichthouders (van FC Trias) verwijderd worden van de training en het complex. 
• OUDERS HEBBEN GEEN TOEGANG TOT HET COMPLEX. Dit houdt in dat kinderen door maximaal één ouder gebracht kunnen worden en bij de poort opgevangen zullen worden door een vrijwilliger. 
• Ouders dienen de aangegeven aanrijroutes (zie pagina 2!) te volgen en in de auto te blijven als zij het kind laten uitstappen. Daarna dienen zij het parkeerterrein meteen weer te verlaten. ER KAN NIET GEPARKEERD WORDEN.  
• Voor de fietsers is de fietsstalling uitgebreid, zodat de fietsen op 1,5 meter van elkaar kunnen worden gestald. Net als bij de auto’s dienen de fietsers de instructies op te volgen van de aanwezige verkeersregelaars. De aanrijroutes voor de auto’s en het fietsverkeer zijn onderaan dit artikel weergegeven. 
———————————————————————————————————— 
• De kleedkamers en toiletten zijn gesloten tijdens de training. Doe dus thuis alvast je sportkleding aan, ga voor de training thuis naar het toilet en was je handen daarna goed met water en zeep. Bij het betreden van het complex kun je je handen nogmaals ontsmetten met de middelen die ter beschikking zijn gesteld. 
• Kleding, tassen, schoenen en bidons (thuis gevuld met water) kunnen bij het veld neergelegd worden. Neem een plastic zak (vuilniszak) mee voor als het gras nat is. Volg de instructies van de trainer (Harm van Schaik) en toezichthouders (van FC Trias). 
 
 
• Het complex is alleen geopend tijdens trainingen en alleen toegankelijk voor leden die op dat moment mogen trainen. Het is dus niet toegestaan om buiten de trainingstijden van je eigen groep op eigen gelegenheid het complex te betreden. Het complex is op geen enkel moment toegankelijk voor niet-leden. 
• Alleen de aangewezen trainers (per groep 1 trainer) mogen op de genoemde tijdstippen op het complex aanwezig zijn. Andere betrokkenen mogen (helaas) niet aanwezig zijn. Dit om het aantal personen op het complex, op advies van de KNVB en het RIVM, tot een minimum te beperken. 
• De kantine is en blijft gesloten. 
 
Wij spreken onze dank en waardering uit naar het bestuur en vrijwilligers van FC Trias en BSC Hickory die het mogelijk maken dat de jeugd weer kan trainen. Tot slot wensen wij iedereen veel sportplezier toe! Laten we er met z’n allen een mooie start van maken! 

Bestuur BC ’t Pluumke ‘67