banner_jubileum_klein

 Op zaterdag 4 juni 2022 is ons trouwe verenigingslid Annelies Joling overleden. Annelies was meer dan 47 jaar lid van onze vereniging. We gaan haar vreselijk missen.


Annelies werd op 1 september 1975 op 17-jarige lid van onze vereniging. Annelies was altijd een fanatieke speelster en genoot vooral van het dubbelspel. Ze was soms zenuwachtig voor een singlepartij, maar daar was in de resultaten vaak niks van te merken. Met haar zeer sluwe service, waaraan je nauwelijks kon zien of ze hoog achterin of kort voorin ging spelen, zette ze vele tegenstanders, in het dubbel- en in het enkelspel, totaal op het verkeerde been. Annelies stuurde ze stoïcijns "het bos in"! En dat alles met haar zachte stem en haar vrolijke lach - een plezier op de baan! Op deze foto is goed te zien dat ze ook bij spannende wedstrijden, het hoofd koel kon houden...! Precies een reden om zo te genieten van het spelen van wedstrijden.

Annelies was een echte teamspeler. Al haar voormalige en huidige teamgenoten (ik ben een van de gelukkige die bij dit clubje hoort) zullen dat beamen. Ze was ook altijd aanwezig op de vele gezelligheidsactiviteiten van onze vereniging. Kortom, een lid waar we allemaal warme herinneringen aan hebben en houden en die we enorm gaan missen.

Maar niemand zal meer herinneringen aan haar hebben dan haar man Rudi. Ook hij is een fanatiek lid van onze vereniging. Rudi en Annelies, Annelies en Rudi: altijd samen en vaak (niet altijd) lid van hetzelfde competitieteam. Namens de gehele vereniging wensen we hem en natuurlijk de hele familie heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies. 

Lieve Annelies, bedankt voor al die mooie momenten en herinneringen. We gaan ze koesteren. Rust zacht.