banner_jubileum_klein

 Het is 9 augustus 2022, het is zomer. Genieten van het lekkere weer, zonnetje, terrasje... ah fijn! Maar... echte badmintonners kunnen natuurlijk niet wachten totdat ze weer naar.... binnen mogen! De hal in, meppen tegen de shuttle! Rammen met die hap! Nog even geduld clubgenootjes, maar echt, het is alweer bijna zo ver!


In het meest recente clubblad en in de nieuwsbrief van de voorzitter hebben jullie kunnen lezen dat we een speelavond hebben ingeleverd. We spelen vanaf seizoen 2022-2023 op de woensdagavond. Een grote wens van de vereniging is in vervulling gegaan, omdat de jeugdtraining nu perfect aansluit op de senioren-speelavond. We hopen dat dit de doorstroom bevordert!

Maar nu even serieus, hoe ziet die woensdagavond er dan uit??

We beginnen met inspelen, zoals jij dat wilt. Daarna gaan we een uurtje gezellig labelen! Iedereen speelt met iedereen, altijd gezellig. Daarna is er ruim de tijd om vrij te spelen en kun je vervolgens aanschuiven op baan 10 (lees: aan de bar gaan zitten!)
Voor de jeugd is er een tweede speelmoment op zaterdagochtend in de Vlier.

Hebben jullie er allemaal zin in?? Mooi! Woensdag 24 augustus en woensdag 31 augustus 2022 beginnen we met vrijspelen voor iedereen. Vanaf woensdag 7 september gaat het hiervoor genoemde schema in.

Fijne vakantie allemaal nog en tot eind augustus!